Het Nederlandse bikinimerk Lagoen staat te koop via Brookz.nl. Met onze geweldige patronen en perfect passende bikini voorraad! Op dit moment kan je tijdelijk even geen bikini's bestellen. We hopen je in het voorjaar weer terug te zien!

Badmode online kopen of niet?

De zomer komt er aan of ga je op vakantie? Dan is het weer tijd om een mooie bikini te kopen! Lekker zonnen en zwemmen dus. Een nieuwe bikini betekend er weer goed uit zien op het strand of in het zwembad, maar bovenal een comfortabele bikini waarin jij je goed voelt. Moeite met het passen van een bikini? Het is niet altijd zoals het lijkt! Hopelijk vind je hier wat tips voor waar jij het beste (online) badmode kan kopen.

Het pashokje

Pashokje

Bikini's kopen deed je altijd in je dorp of stad. Samen met je vriendinnen winkelen! Maar het pashokje zelf is meestal minder prettig: het gordijntje gaat maar net dicht, er is soms niet eens een spiegel, je bent nog niet bruin en het licht is niet mooi. Laat je hierdoor niet gek maken!

Licht is heel belangrijk bij het passen van een bikini. Zowel thuis als in de winkel. In een pashokje komt het licht meestal van boven en is niet zo mooi en sterk als het licht van de zon. In een pashokje zie je daarom ineens die vlekjes, stipjes en veel grotere heupen, enzovoorts.

Een online bikini winkel

De meeste mensen kopen hun bikini in de normale winkel. Maar heb jij geen zin om in dat benauwde pashokje een bikini te passen? Of weer dezelfde bikini als al die andere meiden te kopen?

Op het internet zijn heel veel winkels die dat anders doen. Naast T-shirts, sieraden en tassen, zijn er ook een aantal winkels te vinden die bikini's verkopen. Daarbij specialiseren sommige zich in bikini's en zijn er winkels die bikini's erbij verkopen. Thuis kan je de bikini passen in je vertrouwde omgeving en de bikini aanzien bij een goede lichtinval. Dus geen pashokje waar het licht alleen van boven komt.

Vrouw die een bikini via het internet koopt

Daarnaast kan je bij een bikini winkel op het internet vaak meer unieke bikini's kopen. Dus geen bikini die al die andere vrouwen al hebben, maar een speciale die je via het internet gekocht hebt. Weet wel wat je maat is. Dit is het belangrijkste bij het online je aankopen doen. Gelukkig kennen de meeste webwinkels goede ruil en retour voorwaarden. Misschien gaat het de eerste keer nog mis, maar de tweede keer dat je een bikini online koopt weet jij je maat.

Laat je niet afleiden! Indien je voor het eerst een bikini koopt en thuis staat deze niet mooi, stuur deze dan gewoon terug. Elk bikini model valt namelijk anders op ieder lichaam. Indien een model bij jou niet goed staat: stuur de bikini dan gewoon terug! Je komt er vanzelf achter welk model jou goed en minder goed staat.

Links en bronnen