Vragen

Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Worden de bikini kraaltjes los geleverd?

Ja, al onze bikini kraaltjes worden los bij de bikini broekjes en bikini topjes geleverd. Op deze manier kan je ze zelf plaatsen waar jij ze het mooiste vindt staan en jij dus jouw bikini helemaal jouw persoonlijke accessoire kunt maken.

Uitverkocht?

Geen nood! Tijdens het zomer seizoen zijn onze producten relatief snel weer op voorraad. Wil je er zeker van zijn dat jouw bikini broekje en/ of topje straks wel beschikbaar is? Mail ons dan!

Zijn er verzendkosten?

Nee, wij nemen voor alle bestellingen de verzendkosten op ons.

Kan ik de bestelling afhalen?

Sorry, bestellingen kunnen niet bij ons worden afgehaald.

Ruilen & Retourneren

Wij willen dat je blij bent met je aankoop. Als je dit voor wat voor een reden dat ook niet bent, dan is het altijd mogelijk om deze te ruilen voor een ander artikel, maat of kleur. Je kan je aankoop ook retourneren en je geld terug krijgen.
Lees alles met betrekking tot het ruilen en retourneren van artikelen op onze Ruilen & Retourneren pagina.

Annuleren van een bestelling

Als je een bestelling geplaatst hebt maakt ons automatische systeem het helaas niet meer mogelijk deze te annuleren. Je kunt de bestelling uiteraard wel naar ons terugsturen zodat je het aankoopbedrag teruggestort krijgt.

Persoonlijke gegevens

Wij hechten veel waarde aan jouw privacy. Zie onze privacyverklaring.

Een andere vraag of een klacht?

Mocht je vragen of klachten hebben dan kun je met onze klantenservice contact opnemen. Wij zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk op jouw vraag of klacht te reageren! In de regel binnen 24 uur.