Betaling

Bij ons kun je betalen via iDEAL, PayPal of met je Creditcard. Betalen met zowel iDEAL, PayPal of je CreditCard is een eenvoudige en veilige manier om aankopen te doen op Lagoen. Na het afrekenen van je bestelling zorgen wij dat deze binnen 2-3 werkdagen bij jou via TNT Post in huis is!

Betaalmogelijkheden

 1. Betaal met iDEAL

  iDEAL

  Je kunt bij Lagoen betalen met iDEAL.

  Door het betalen met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is direct gekoppeld aan het internet bankierprogramma van jouw bank (ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING/Postbank, Rabobank SNS Bank en SNS Regio Bank). Op deze manier kun je snel, veilig en eenvoudig jouw bestelling afrekenen in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw bank.

 2. Betaal met creditcard

  Creditcard

  Je kunt bij Lagoen betalen met Creditcard.

  Wij accepteren bijna alle soorten creditcards: MasterCard, Visa, American Express, Discover en meer.

 3. Betaal met PayPal

  PayPal

  Je kunt bij Lagoen betalen met PayPal.

  Via PayPal kun je veilig jouw online aankopen afrekenen, zonder je bank of Creditcard gegevens met Lagoen te delen.
  PayPal biedt de mogelijkheid je betaling te laten verlopen via automatische incaso of een Creditcard zoals: MasterCard, Visa, American Express of Discover.

 4. Betaal met AfterPay

  AfterPay

  AfterPay voert voor Lagoen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €100 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €100.

  Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

  U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.