Het Nederlandse bikinimerk Lagoen staat te koop via Brookz.nl. Met onze geweldige patronen en perfect passende bikini voorraad! Op dit moment kan je tijdelijk even geen bikini's bestellen. We hopen je in het voorjaar weer terug te zien!

Bikini kopen? De tips and tricks!

Hoe zie ik er straks op het strand uit? Valt de bikini wel mooi? Hoewel de meeste vrouwen dromen van een bepaald figuur, is dit niet altijd haalbaar. Iedere vrouw is anders gebouwd: als je bijvoorbeeld brede heupen hebt, dan krijg je dit niet weg met sporten of lijnen als je lichaam zo gebouwd is. Hierbij de bikini tips!

De gemiddelde maat van de Nederlandse vrouw is overigens maat 42 (Bron: VROUW, Telegraaf.nl). Waar de gemiddelde man ook nog eens gek op is, zo staat in de Telegraaf te lezen! Laat je daarom dus ook niet van de wijs brengen door fashion magazines, de tv of iets anders. Probeer je wel goed te kleden! Leg extra nadruk op je positieve punten en focus je niet op een paar dingen die je minder leuk vindt van jezelf. Juist die punten maken je namelijk speciaal en sexy.

Kies een model dat bij je past!

Bikini soort

Maak een goede keuze voor wat voor soort topje en broekje jij wilt. Het belangrijkste is dat jij je er goed bij moet voelen. Koop liever een Normale broekje als jij je niet prettig en/ of sexy voelt in een Brazilian broekje. Neem ook geen Halter bikini indien je een grote cup maat hebt en van plant bent veel te rennen op het strand.

Verschil halter en triangel bikinitopje:

Verschil euro, brazilian en string bikinibroekjes:

Touwtjes of niet?

Door touwtjes lijken je heupen minder breed. Als je geen touwtjes neemt (zoals je meer traditionele bikini broekjes), dan lijken je heupen breder en accentuur je dus je figuur.

Mix en match

Nieuw in de bikinimode is "mix en match". Vroeger kon je alleen bikini sets verkopen. Met andere woorden: een bikini topje en broekje die bij elkaar horen. Tegenwoordig is dat anders en kan je zelf een topje en broekje bij elkaar zoeken.

Kies de kleur bij je huidskleur!

Bikini kleur

Do's

Don'ts

Kies de juiste maat!

Bikini maat

Het belangrijkste van een bikini is dat deze past! Voordat je een bikini koopt, bekijk je daarom goed de maattabel om er zeker van te zijn dat deze past.

Denk er daarbij om: het gaat er niet om welke maat je hebt, maar of de bikini goed past! Of dat nu een grote of kleine maat is, dat is niet relevant. Een te kleine of te grote bikini ziet er namelijk niet uit op het strand.

Laat je ook niet verleiden door verschillende maten van verschillende bikini merken. Een maatje S van merk of model x kan precies dezelfde maat zijn als maatje M van merk of model y. Het gaat om de heup (voor broekjes) en cup (voor topjes) maat die je daadwerkelijk hebt.

Twijfel je over de maat en zit je tussen twee maten? Neem dan de grotere maat. Soms zegt men wel eens dat je daar dunner in lijkt.

Heb je de bikini eenmaal in huis? Knip het maat en waslabel er gewoon uit! Maar was je bikini wel altijd na het zwemmen met de hand en doe deze niet in de wasmachine!

Online je bikini kopen: spannend!

Je kan meerdere redenen hebben om je bikini online te kopen, bijvoorbeeld:

  1. Lekker makkelijk: niet meer naar de winkel!
  2. Je hebt een hekel aan die benauwde pashokjes;
  3. Altijd de nieuwste en meest unieke bikini's. Dus geen H&M bikini die iedereen al heeft!
  4. Je kan bij Lagoen je bikini zelf samenstellen. Bepaal dus zelf welk model topje en broekje je wilt. Maar bepaal ook de maat en kleur van beide onderdelen apart.

Het kan wel lastig zijn als je niet weet hoe bepaalde modelletjes uitvallen of hoe de kleur in het echt er uit zou zien. Echter, veel online winkels hebben een goede retour service, waardoor je niet bang hoeft te zijn om opgezadeld te zijn met een bikini die je niet mooi vindt of niet past.

Bekijk hoe makkelijk je bij Lagoen de bikini terug kunt Ruilen & retourneren.

Tot slot..

Een bikini kopen betekend meestal zon, zee en strand! Dat is dus lekker ontspannen in de zomer. Neem dit gevoel van geluk en ontspanning dus ook bij het kopen van een bikini!
Na het lezen van deze bikini tips and tricks: succes!!